Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста
Коментари Харесай

Слънчево и топло днес. До 30 градуса през почивните дни

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места кратковременно ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Минимални температури - сред 7° и 12°,максимални - най-вече сред 24° и 29°, в София - към 25°.

 

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места кратковременно ще превали. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 19° и 23°.

 

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 9°.

 

През почивните дни ще остане много топло за средата на април. Минималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°, а оптималните - сред 25° и 30°, към 20° по Черноморието.

 

В събота над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми. В неделя времето ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. В началото на новата седмица ще се затопли още.

 

Източник Българска национална телевизия

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР